Skip naar content

Het Nieuwe Werken: 30 bedrijven houden ‘open huis’

11 december 2012

Het Nieuwe Werken biedt kansen voor iedereen: van vuilnisman tot verpleegkundige, van manager tot metaalarbeider. Tijdens de Week van Het Nieuwe Werken (12-16 november) kunt u bij andere bedrijven binnen kijken hoe zij Het Nieuwe Werken hebben toegepast.


Afbeelding: Sebastiaan ter Burg/ www.weekvanhetnieuwewerken.nl

Van 12 tot en met 16 november 2012 is de 3de Week van het Nieuwe Werken. Met trainingen, acties, seminars, webinars, aanbiedingen en een ‘openhuizenroute’ laten bedrijven zien hoe Het Nieuwe Werken ook voor uw organisatie waardevol kan zijn.

Kijkje in de keuken

In de Week van het Nieuwe Werken kunt u binnen kijken bij bedrijven die het Nieuwe Werken al toepassen. Meer dan 30 bedrijven doen mee aan het Open Huis. Na een korte toelichting krijgt u een rondleiding en kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen bedrijf.

Deelnemende partners van MVO Nederland zijn:


Schrijf u hier gelijk in. Let op! Het aantal plaatsen kan beperkt zijn.

Het Nieuwe Werken doe je zelf!

De campagne 'Het Nieuwe Werken doe je zelf!' vindt voor de 3de keer plaats. Dit jaar staat de invloed van werknemers op hun werktijden centraal, naast de invulling van het nieuwe werken op verschillende werkvloeren - zoals zorg en productie. MVO Nederland is partner van de campagne.

Updates

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u in voor de campagnenieuwsbrief.

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen