Skip naar content

Genomineerden PRIMA Ondernemen Award 2013 bekend

11 december 2012

De Federatie Nederlandse Rubber– en Kunststofindustrie (NRK) heeft 9 genomineerden voor de PRIMA Ondernemen Award 2013 bekendgemaakt. Van der Windt Verpakking, partner van MVO Nederland is er 1 van. Ook u kunt stemmen op de genomineerden!

De NRK reikt de gouden, zilveren en bronzen Award uit tijdens de NRK-nieuwjaarsbijeenkomst op 17 januari 2013. De 9 genomineerden zijn door een jury gekozen uit vijfendertig inzendingen, op basis van een duurzaamheidscan. MVO Nederland zit in de jury.

Publiek mag meestemmen

Nieuw is de Publieksprijs. Via internet kan iedereen een stem uitbrengen op een webvideo van 1 van de 9 genomineerde bedrijven. In deze korte filmpjes vertellen de genomineerden op welk gebied zij bezig zijn met duurzaam innoveren.

Scoren met duurzaam innoveren

PRIMA staat voor PRijs Innovatief Maatschappelijk verantwoord Ondernemen. Genomineerden worden op 3 criteria beoordeeld: de bedrijfsstrategie, de producten en de organisatie. Met de PRIMA Ondernemen Award wil NRK aandacht geven aan duurzame ontwikkeling en innovatie.

Over de rubber- en kunststofindustrie

De NRK behartigt de belangen van de rubber- en kunststofindustrie. Bij de NRK zijn ongeveer 450 bedrijven aangesloten, geclusterd in 20 brancheverenigingen. Kijk voor meer informatie op www.nrk.nl.

Lees meer over MVO Nederland-partner Van der Windt Verpakking.

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen