Skip naar content

European Employee Volunteering Award 2011

 

European Employee Volunteering Award 2011

27 October 2010

Zijn uw medewerkers actief in het coachen van ROC-jongeren? Of zetten zij zich op andere manieren vrijwillig in om mensen aan een baan te helpen? Ding dan mee naar de European Employee Volunteering Award 2011 (EVA 2011). Wie deelneemt krijgt gratis feedback van een deskundig panel. De winnaars worden tijdens het gehele Europese Jaar van de Vrijwilliger in 2011 betrokken bij festiviteiten.

Meedoen

Heel Europa doet mee, in Nederland wordt de competitie geleid door MVO Nederland en Community Partnership Consultants (CPC). Bedrijven en overheden kunnen zich tot 17 december 2010 aanmelden op de website van CPC.

Begin januari 2011 worden de landelijke winnaars bekend gemaakt. De Europese winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het gala van de European Employee Volunteering Award 2011 in Londen.

Doelgroep

De prijs is bedoeld voor bedrijven (grootbedrijf en MKB) en overheden die hun medewerkers effectief faciliteren in hun maatschappelijke betrokkenheid. Bijvoorbeeld een coachingsprogramma van jongeren op het ROC door medewerkers van bedrijven, of een zeiltocht met werkloze jongeren waarin medewerkers de jongeren leren hun competenties te ontwikkelen.

Prijs

De deelnemende bedrijven en overheden krijgen de unieke kans om hun maatschappelijk betrokken programma te laten waarderen door een deskundig panel en feedback te ontvangen. Met hun deelname wordt ook de inzet van medewerkers en samenwerkingspartners gewaardeerd. Als organisatoren zorgen MVO Nederland, CPC en Business in the Community ervoor dat de activiteiten onder de aandacht gebracht worden op landelijk en Europees niveau tijdens het gehele Europese Jaar van de Vrijwilliger! In het gehele jaar 2011 worden winnaars betrokken bij festiviteiten.

Meer informatie?

Neem dan contact op met: CPC, www.community-partnership.net, Henk Kinds (info@community-partnership.net, 06-50668285). Of met MVO Nederland, programmamanager MBO, Eerde de Swart (e.deswart@mvonederland.nl, 030 23 63 4 65).

Initiatief

Het Britse bedrijvennet (werk Business in the Community heeft het initiatief genomen het medewerkervrijwilligerswerk te profileren tijdens het Europese Jaar van de Vrijwilliger 2011 door middel van deze eenmalige Europese Prijs.

Op Wereldz kunt u bij de stands van MVO Nederland, Community Partnership Consultants (CPC) en Business in the Community terecht voor informatie over de European Employee Volunteering Award 2011.

 

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen