Skip naar content

Huisvesting, ICT en bedrijfsvoering

Huisvesting, ICT en bedrijfsvoering

Over huisvesting, ICT en bedrijfsvoering

Huisvesting, ICT en bedrijfsvoering zijn hele zichtbare bedrijfsprocessen, ook voor uw klanten en andere stakeholders. Als u zegt dat u duurzaam onderneemt, dan bent u een stuk geloofwaardiger wanneer u in deze bedrijfsprocessen rekening houdt met MVO.

MVO in het vizier

Ook uw medewerkers ondervinden dagelijks wat MVO is als u bijvoorbeeld duurzaam print- en wc-papier gebruikt, biologische catering heeft en met hen het nieuwe werken oppakt. Dat heeft weer tot gevolg dat iedereen in de organisatie MVO meer in het vizier heeft.

mensen op kantoor

Elk bedrijf heeft huisvesting, ICT en bedrijfsvoering

MVO is het meest effectief en geloofwaardig wanneer u het toepast in uw kernproces.  De bedrijfsprocessen huisvesting, ICT en bedrijfsvoering zijn maar zelden de kernprocessen van een onderneming, ze zijn vooral ondersteunend aan de kernactiviteiten. Toch zijn ze niet onbelangrijk, want elk bedrijf heeft te maken met schoonmaak, computers, een kantoorpand en catering.

Makkelijke en snelle MVO-slag

Als ieder bedrijf hier een MVO-slag maakt, dan is het effect groot. Ook voor het bedrijf, het is een relatief makkelijke en snelle manier om kosten te besparen. En het kan uw imago positief beïnvloeden.

Foto: Nationale Beeldbank

Laatst gewijzigd: 11 dec 2012 - 16:16

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen