Skip naar content

Agenda

November 2012

<2012>
JanFebMrtApr
MeiJunJulAug
SepOktNovDec

Focus op duurzaam ondernemen

Overzicht

Uw bedrijfsresultaten duurzaam verbeteren!
Wilt u duurzaam ondernemen binnen uw onderneming naar een hoger plan tillen en zo uw bedrijfsresultaten verbeteren? MVO Nederland en de Rabobank nodigen u graag uit voor het event ‘Focus op duurzaam ondernemen’. Tijdens een afwisselend middagprogramma krijgt u naast actuele kennis, informatie en ondernemerservaringen vele praktische handvatten aangereikt, waarmee u direct aan de slag kunt!

Goed ondernemerschap = duurzaam ondernemerschap
Tevreden klanten, continuïteit en positieve korte termijnresultaten, dat streeft u na als ondernemer. U vindt het daarnaast belangrijk om waarde te creëren voor al uw stakeholders en korte- en lange termijndoelstellingen op elkaar af te stemmen. Dát is duurzaam ondernemen. Ondernemen zodat het goed is voor mens, milieu en portemonnee. Eigenlijk gewoon goed ondernemen dus!

Wat kunt u verwachten?
Het event wordt ingeleid door Willem Lageweg, directeur van MVO Nederland.
In interactieve workshops krijgt u antwoord op vragen als ‘hoe kan ik op korte termijn winst boeken met duurzaam ondernemen?’, ‘hoe vertaalt duurzaamheidsbeleid zich in commercieel succes?’, ‘hoe creëer ik draagvlak onder medewerkers?’ en ‘hoe communiceer ik over mijn duurzaamheidsbeleid?’. Regionale ondernemers delen hun ervaringen met u. U krijgt praktische tips die u direct in de praktijk kunt brengen.

Ter afsluiting vertelt Ruud Koornstra, duurzaam ondernemer in hart en nieren u met volle overgave over de kansen van duurzaam ondernemen. Deze entertainer pur sang heeft een inspirerend en overtuigend verhaal dat u niet mag missen!

Inschrijven
U kunt zich aanmelden op de registratiesite. Mocht u de bijeenkomst op een andere locatie of datum willen bezoeken dan is dat uiteraard mogelijk. In 2013 zijn nog vier bijeenkomst gepland in Groningen (7 februari) Alkmaar, Deventer en Geldrop. Check de eventpagina voor de laatste informatie. Voor vragen over het event, kunt u terecht bij MVO Nederland: 030-2305611 of evenement@mvonederland.nl

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen