Skip naar content

Agenda

September 2012

<2012>
JanFebMrtApr
MeiJunJulAug
SepOktNovDec

CSR Managers Meeting (GBN)

Overzicht

Twee keer per jaar organiseert het Grote Bedrijven Netwerk van MVO Nederland een CSR-Managers Meeting. Alle MVO/CSR managers van de GBN-deelnemers worden geïnformeerd over nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van MVO. Deze middag is gericht op netwerken, kennis delen & opdoen én inspiratie.

De kansen van schaarste

Wie zich verdiept in de problematiek van schaarste, ontdekt al snel dat alle grote thema's rond schaarste met elkaar samenhangen: een oplossing voor grondstoffenschaarste is een uitgebreid recycling- en upcyclingprogramma. Dat is echter enorm energie-intensief, en fossiele brandstoffen worden ook steeds schaarser! Bovendien heb je voor vrijwel alle industriële processen grote hoeveelheden water nodig, en mankracht. Ook deze productiefactoren worden schaarser.

Schaarste is daarom een veelkoppig monster. Een simpele oplossing lijkt niet te bestaan. Toch vragen we MVO managers - net als dat we high potentials dit vragen tijdens het Future Leaders Event 2012 -  om met ideeën te komen. 

Aanmelden?

Schrijf u hier* in. Deelname uitsluitend voor GBN-deelnemers (kosteloos). Voor meer informatie mail met Kitty Geertman, k.geertman@mvonederland.nl.
* Let op, dit is een googledocs document. Bij sommige bedrijven werkt dit vanwege een beveiligde omgeving niet. Probeer het anders in een prive-omgeving, of mail ons.

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen