Skip naar content

Agenda

September 2012

<2012>
JanFebMrtApr
MeiJunJulAug
SepOktNovDec

Draagvlak: intervisiebijeenkomst MVO Netwerk Brancheorganisaties

Overzicht

Draagvlak vinden voor MVO-thema’s bij uw achterban kan een hele uitdaging zijn. Daarom gaan we tijdens de volgende bijeenkomst van het MVO Netwerk Brancheorganisaties met elkaar aan de slag om oplossingen te verzinnen. Deze middag vindt plaats bij één van de deelnemers uit het netwerk, de Koninklijke Metaalunie in Nieuwegein.

draagvlak

Samen verder

Na een gezamenlijke start gaan we verder in kleine subgroepen. Daar behandelen we een aantal concrete vragen vanuit collega-brancheorganisaties. Met de intervisietechniek komen we tot een helder inzicht in de casus en ronden af met een aantal hands-on tips.

Kneepjes van het vak

Een brancheorganisatie die succesvol draagvlak heeft weten te creëren, komt vertellen hoe zij dat heeft aangepakt.

De middag wordt afgesloten met een borrel.

Let op: de datum voor deze bijeenkomst is verschoven van dinsdag 11 september naar maandag 10 september!

Deelname

Voor partners van het MVO Netwerk Brancheorganisaties is deze bijeenkomst gratis. Bent u nog geen deelnemer aan het MVO Netwerk Brancheorganisaties? U bent van harte welkom. Wel vragen wij van u een bijdrage van 50,- euro voor deze middag.

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst? Aanmelden kan vanaf nu via de knop inschrijvingen (link boven) of per e-mail bij Marnix ten Brinke, communicatiemedewerker Brancheprogrammma:

m.tenbrinke@mvonederland.nl (Telefoon: 06 – 48 93 31 20).

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen