Skip naar content

New World of Work Summer Event (incl BBQ)

Overzicht

Het nieuwe werken en werken in de cloud. Augmented reality en 3D printing. Zelfsturende auto's en robots die het werk doen. Andere vormen van energievoorziening en transport. Generatie Y komt op de arbeidsmarkt en sociale innovatie komt er aan. Ondertussen is social media al overal en heeft crowdsourcing een enorme impact op leiderschap.

De politiek kijkt machteloos en radeloos toe en vlucht in oud gedrag. De gangbare economische modellen wankelen en het financiële systeem staat op omvallen. Investeren in kennis en innovatie is pure noodzaak.

Ondertussen ontstaan hele nieuwe business modellen. Echte innovatie vindt meestal niet plaats in laboratoria of op universiteiten, maar in de praktijk en op de werkvloer. Door verbinding en dialoog.

HRcommunity organiseert samen met haar partners graag een omgeving waarin mensen en ideeën elkaar ontmoeten, zodat innovatie kan ontstaan. Community Based.

Hoe ziet de wereld van werk er in 2020 en daarna uit? Hoe zorg je voor een innovatief klimaat in organisaties en welke kansen bieden de huidige ontwikkelingen u!?

Via korte pitches wordt u aan het denken gezet, daarna is er debat en dialoog. Bijdragen vanuit onder meer Mindz.com, DeBaak, Pinta People en MVO Nederland staan garant voor sprankeling en inspiratie. De verschillende onderdelen worden deskundig aan elkaar verbonden door Martijn Smit van Werken.FM

Locatie: Seats2Meet Utrecht, genereus ter beschikking gesteld.

Omdat het vooral ook een Summer Event is, waarbij verbinden en netwerken hoog in het vaandel staan, is er ook een informeel deel. Vanaf ongeveer 18:30 uur neemt Ronald van den Hoff (directeur Seats2Meet.com) de vlam over, om daarmee de BBQ aan te steken.

Wij vragen u om € 30,- bij te dragen in de kosten.

Aanmelden: http://linkd.in/OJIQ50
Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen