Skip naar content

Boeklancering • Perspectieven op MVO.NL

dinsdag 17 juli - 16:00 - 19:00

Overzicht

De uitnodiging •  Met enige trots nodigen wij - de auteurs van het boek Perspectieven op MVO.NL, CSR Academy en het Humanity House - u uit voor een bijzondere bijeenkomst. Een bijeenkomst waarbij wij een bijzonder boek overhandigen aan de heer Ab van der Touw, bestuursvoorzitter van Siemens Nederland. Een bijeenkomst waarbij we ondermeer in gesprek gaan met mevrouw Marijke Vos, Eneco.

Een bijeenkomst waar wij onze perspectieven op de volgende stap met u delen, maar met name benieuwd zijn naar uw perspectief. Wat drijft u? Wat is uw droom? Wat doet of zou u willen doen voor een betere wereld? Wat kunnen anderen doen om u hierbij te ondersteunen?

We kijken er naar uit om u te ontmoeten op dinsdag 17 juli vanaf 16:00 in het Humanity House in Den Haag. In verband met het beperkt aantal plaatsen horen wij graag of u gebruikt maakt van de uitnodiging.


Het boek • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is niet nieuw, maar gaat wel een volgende fase in, MVO Next Level. CSR Academy heeft nationale en internationale professionals uit bedrijfsleven, de wetenschap, overheden en NGO’s gevraagd om te verwoorden wat hen drijft en wat de deze volgende stap is.

De centrale vraag in het boek is:

‘Hoe interpreteer en beleef jij MVO en hoe is dat bestand tegen turbulente tijden?’


Praktische informatie • De bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 17 juli 2012 van 16:00 uur tot 19:00 uur, in het Humanity House, Prinsegracht 8, te Den Haag


Aanmelden • De bijeenkomst is natuurlijk gratis. We horen graag van u of u wel of niet aanwezig bent op de bijeenkomst in verband met het beperkt aantal plekken. U kunt dit doorgeven door een mail te sturen aan aanmelden@humanityhouse.org, onder vermelding van Boeklancering.


Partners • We organiseren de bijeenkomst samen met Humanity House

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen