Skip naar content

Agenda

Juni 2012

<2012>
JanFebMrtApr
MeiJunJulAug
SepOktNovDec

Transparantie Workshop

Overzicht

Bent u een MKB-er en doet u aan maatschappelijke verslaggeving? Wilt u zich onderscheiden op het gebied van transparantie en kans maken op De Kristal, een toonaangevende prijs op het gebied van maatschappelijke verslaggeving in Nederland? Kom dan naar de (gratis) Transparantie Workshop! Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de voordelen van transparantie en wat de meerwaarde is van deelname aan de Transparantiebenchmark.


De Transparantiebenchmark is een jaarlijks terugkerend onderzoek van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie en heeft als doel de inhoud en kwaliteit in maatschappelijke verslaggeving van Nederlandse ondernemingen in beeld te brengen en zo MVO te bevorderen. De onderneming met de beste MVO-verslaggeving wint De Kristal. Onder deelnemende MKB-ers wordt de MKB versie van De Kristal uitgereikt.

Door deelname aan de Transparantiebenchmark doen ondernemingen kennis op van algemeen geaccepteerde criteria voor maatschappelijke verslaggeving en krijgen inzicht in eventuele verbeterpunten voor de verslaggeving.

De workshop is met name interessant voor MVO functionarissen en/of de persoon binnen uw onderneming die verantwoordelijk is voor het opstellen van het jaarverslag. U bent van harte welkom.

 

Waarom deelnemen?

Tijdens de workshop gaan we in de op de voordelen en kansen van transparantie. U wordt uitgelegd wat de Transparantiebenchmark is en waarom deelname aan de Transparantiebenchmark meerwaarde voor u kan hebben. U wordt actief geholpen bij het invullen van uw self-assessment.


Praktisch

  • Deelname aan de workshop is gratis.
  • De workshop vindt plaats in de Fokkemazaal bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) op de Nieuwekade 1-5, 3511 RV, te Utrecht. Dit is in hetzelfde pand waar MVO Nederland is gevestigd.  
  • We beginnen de workshop om 09.30 uur. U bent vanaf 09.00 uur van harte welkom.
  • De locatie is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Mocht u met de auto komen kunt u het beste parkeren bij parkeergarage Paardenveld, gelegen naast het gebouw waar de workshop plaats vindt.
  • Wilt u meer weten over de Transparantiebenchmark? Ga dan naar www.transparantiebenchmark.nl.


Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze workshop? Aanmelden kan per e-mail via s.pepping@mvonederland.nl o.v.v. Transparantie Workshop. Als wij uw e-mail hebben ontvangen sturen wij u een bevestiging van uw deelname per e-mail.

 

Wij hopen u 28 juni te zien!

 

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen