Skip naar content

Agenda

November 2013

<2013>
JanFebMrtApr
MeiJunJulAug
SepOktNovDec

Informatie- en inspiratiemiddag Management Expedities naar Afrika

dinsdag 29 mei - 15:00 - 17:00

Overzicht

“De kleinschalige persoonlijke expedities die in het kader van Together-4-Better door GreenDreamCompany worden begeleid, hebben een grotere impact dan je zou vermoeden. Met de inbreng van ervaring van Nederlandse professionals is het zelfs in korte tijd mogelijk de ontwikkeling van toerisme een flinke impuls te geven.”

(Public relations en marketingconsultant Harry Bijl)

Harry Bijl was in februari 2012 met Together-4-Better Expedition in Ethiopië om de toerisme-industrie in Gondar te helpen. Wil jij als professional, ondernemer of leidinggevende ook jouw kwaliteiten inzetten en vergroten op een inspirerende manier? Denk je wel eens aan nieuwe prikkels in je loopbaan of zelfs in je leven? En wil je graag iets betekenen voor een ander? Together-4-Better Expedition biedt je kansen om meer uit jezelf te halen. Kom naar de Informatie- en inspiratiemiddag op dinsdag 29 mei!

Together-4-Better Expedition 2012


Als GreenDreamCompany zijn wij ons bewust van de veranderingen die zich momenteel in de maatschappij voordoen en hoe deze van invloed zijn op de identiteit en sturings- of ondernemingsmodellen van organisaties en ondernemers. Eén van de behoeftes die wij hierin onderkennen is die van verbinden.

Het speciale Together-4-Better Expedition concept van GreenDreamCompany is gericht op het tot stand brengen van verbindingen, wat je met een hernieuwd perspectief laat kijken naar jezelf als persoon, je werkomgeving, carrière en mogelijkheden. Hopend resulterend in een positieve boost voor je carrière en/of leiderschap én die van jouw Ethiopische of Zuid-Afrikaanse collega’s.

Ben je nieuwsgierig naar Vrouwelijk Ondernemerschap in Ethiopië,
…de beleving van de Ubuntu filosofie in relatie tot Leiderschap in Zuid-Afrika,
…het programma van de Together-4-Better Expeditions,
…de inspirerende omgeving waarin de expeditions plaatsvinden,
en wat een expeditie voor jou als professional, ondernemer of leidinggevende kan betekenen?

Dan nodigen wij je graag uit voor onze speciale Informatie- en inspiratiemiddag op dinsdag 29 mei. Tijdens deze middag maak je kennis met GreenDreamCompany, de Together-4-Better Theme Expeditions 'Women Entrepreneurs and Professionals' en 'Ubuntu and Leadership', en de individuele Together-4-Better Expeditions, die wij in het kader van kennisdeling organiseren.

Aanmelden kan via deze link. Meer informatie over de Expeditions vind je op onze website.

GreenDreamCompany | Locatie: Boschstraat 51 Zaltbommel | Datum: 29 mei 2012 | Tijd: 15.00 tot 17.00 uur + netwerkborrel na afloop | Deelname gratis | Website: www.greendreamcompany.com | E-mail: info@greendreamcompany.com

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen