Skip naar content

Koplopersbijeenkomst Paleis Het Loo

donderdag 26 april - 18:00 - 22:00

Overzicht

LET OP: ER ZIJN NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR.  Partners van MVO Nederland krijgen 100 euro korting. *

Bent u koploper op het gebied van innovatief en duurzaam ondernemen? Dan bent u van harte uitgenodigd voor deze netwerkevenement op 26 april in Paleis Het Loo. Het staat in het teken van inspireren, geïnspireerd worden en zaken doen. U zult enkele topvisionairs & ondernemers ontmoeten en effectief netwerken met andere koplopers.

De avond start met een zeer speciale aflevering van De Wereld Draait Duurzaam gepresenteerd door Jan Terlouw, samen met tafeldame Anna Chojnacka. Ze ontvangen verrassende gasten.

Vervolgens geven de volgende inleiders een bondige presentatie:

  • Marjolein Demmers (Programmadirecteur Duurzaamheid bij DHV),
  • Ton van Keken (senior Vice President of Operations bij InterfaceFlor),
  • Jan Jonker (Professor Corporate Sustainability) en
  • Zakenvrouw van het jaar 2012 Jacqueline Zuidweg.

Aan tafel komt iedere deelnemer aan het woord, dus netwerken zoals het hoort. Om dat laatste in goede banen te leiden, hebben we weer een interessante groep gespreksleiders onder wie: Pier Vellinga, Froukje Jansen, Jan van Betten, Willem Lageweg en Maurits Groen. Kortom een avond om niet te missen.

Kosten en inschrijven
De kosten bedragen 350 euro excl. BTW. Partners van MVO Nl krijgen 100 euro korting. Schrijf u in via Pieter Parmentier, Regionaal Duurzaamheidscentrum voor Ondernemers, enf@planet.nl. Schrijf u snel in, want het maximum aantal deelnemers/ondernemers is 150!

 

Organsiatie
De organisatie is in handen van het Regionaal Duurzaamheidscentrum voor Ondernemers is, ENF Foundation, MVO Nederland en vele anderen.


Partners
o.a Ballast Nedam, Bredenoord, Duurzaam24.tv, Food on tour/Librije, Greenwish, InterfaceFLOR, Jaga Konvektco Nederland, Kiemt, Landstede, MVO Nederland, Nederland werkt mee, Nudge, Paleis Het Loo, Regiomail, share2start, Sparkling Projects, Van Gansewinkel.

* Al ingeschreven als partner van MVO Nederland? Dan ontvangt u alsnog de korting. Neem contact op met Pieter Parmentier, enf@planet.nl.

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen