Skip naar content

Agenda

November 2011

<2011>
JanFebMrtApr
MeiJunJulAug
SepOktNovDec

Nationaal Sustainability Congres 2011

Overzicht

Op woensdag 30 november zal alweer de 12e editie van hét duurzaamheidscongres van Nederland worden georganiseerd. Dit unieke congres met een zorgvuldige balans tussen informeren, netwerken en inspireren vindt jaarlijks plaats in een andere stad. Dit jaar in 's Hertogenbosch. Alle voorgaande 4 edities in de "nieuwe stijl" waren een groot succes met een uitverkochte zaal en een goed bezette en aansprekende expositie.

 

Met spraakmakende keynotes uit binnen- en buitenland, scherpe debatten, een breed scala aan onderwerpen verdeeld over diverse themasessies in samenwerking met onze themapartners en een inspirerende Sustainability Fair met perspodium belooft ook de 12de editie een groot succes te gaan worden.

 

MVO Nederland vervult tijdens het Nationaal Sustainability Congres een themasessie over duurzaam leiderschap. Het belang van leiderschap voor (het ontwikkelen richting) een duurzame organisatie is groot - essentieel zelfs. Er wordt veel gesproken en verondersteld over welke leiderschapskwaliteiten en managementcompetenties nodig zijn voor effectief MVO, maar wat weten we hier eigenlijk precies van? Onderzoek onder grote bedrijven laat in ieder geval zien dat er een aantal kwaliteiten en competenties te identificeren zijn die waarschijnlijk voor de meeste organisaties van toepassing zijn. Maar hoe zit dat bijvoorbeeld in het MKB? En verschillen deze kwaliteiten en competenties niet naar gelang het type organisatie, de sector en de cultuur van de organisatie? In deze inspirerende workshop delen MVO Nederland en een aantal partners van MVO Nederland hun inzichten, ideeen en ervaringen met betrekkeing tot de thematiek. Deelnemers worden uitgenodigd actief bij te dragen, hun eigen ervaringen in te brengen en de inhoud van de workshop op hun eigen organisatie te betrekken.

 

Kijk op de website van het Nationaal Sustainability Congres voor het volledige programma.

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen