Skip naar content

MVO Exchange, internationaal MVO

Overzicht

Onderneemt u in het buitenland of koopt u internationaal in?

Tijdens de MVO Exchange kunt u experts en ondernemers spreken, over het vinden van financiering, trends in certificering, duurzaam inkopen, het vinden van betrouwbare zakenpartners en meer.

- Wat zijn de laatste ontwikkelingen?

- Hoe pakken andere ondernemers het aan? 

- Waar liggen de kansen?

Ontdek wat MVO voor uw internationale bedrijfsstrategie betekent. Kom ook op 15 november naar de Fabrique in Utrecht. Naar hét evenement voor internationaal MVO.  

Adviesgesprek 

Vraag bij het aanmelden ook een 15-minutengesprek aan met een expert! Voor tips en advies over de stappen die u kunt nemen in uw branche, regio, fase van ondernemen... en natuurlijk specifieke vragen die u heeft. Vink dit aan bij uw aanmelding en ontvang voor aanvang van het evenement een vragenlijst (max 20 minuten) voor gericht advies.

 

Gratis deelname voor partners 

Aanmelding kan via deze pagina. Deelname kost 75 euro per persoon, ongeacht het aantal onderdelen waaraan u deelneemt. Bent u partner van MVO Nederland? Dan is deelname gratis! Registreren kan via dezelfde link.  

 

De MVO Exchange is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, NL EVD Internationaal en MVO Nederland. 

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen