Skip naar content

Agenda

November 2011

<2011>
JanFebMrtApr
MeiJunJulAug
SepOktNovDec

Ontdek de toekomst van uw organisatie tijdens Destination Innovation

Overzicht

De samenleving bevindt zich in een overgangsfase, de contouren van de volgende periode tekenen zich steeds duidelijker af. Oude patronen worden doorbroken en nieuwe samenwerkingsvormen krijgen steeds meer navolging. Van industriële economie naar belevenis- en netwerkeconomie, democratisering van leiderschap, informele netwerken in plaats van organogrammen, of organisaties als 'knowledge hubs'.

Wat betekenen deze termen voor uw organisatie of samenwerkingsverband? Wat betekent dat voor organisaties, voor samenwerkingsrelaties, voor verhoudingen in organisaties en voor de individuen?


Innovatietocht

Stap op 8 november uit de waan van de dag en laat het NCSI u meenemen op innovatietocht om sociale innovatie in uw organisatie concreter uit te werken. Tijdens dit event verkent een team uit uw organisatie de route naar de nieuwe contouren en mogelijkheden van uw organisatie. Onderweg kunt u rekenen op goede begeleiding en verfrissende inspiratie. U kunt de route plannen langs een van de vijf thema's. Per route kunnen de teams meekijken met de andere reizigers en aan het eind strijden zij met elkaar om de prijs voor het beste idee. 

 

Programma

Het event vindt plaats op dinsdag 8 november 2011 in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Het programma start om 10.00 uur en zal de hele dag duren.

 

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen