Skip naar content

Brainpack, het event voor duurzaam ondernemen en verpakken

Overzicht

Moonen Packaging kijkt uit naar de dag van morgen. Naar de dag, waarop ondernemers geen prijs meer ontvangen voor een duurzaam of innovatief idee voor een verpakking. Gewoon, omdat ze dan allemaal al zijn uitgevonden. Die dag kan er, wat ons betreft, niet snel genoeg komen. Er moet nog wel het één en ander gebeuren...

 

En daarom organiseert Moonen Packaging op 8 november een nieuw evenement, genaamd Brainpack. De verpakkingsspecialist uit Weert heeft het evenement ontwikkeld als platform voor de combinatie van duurzaam ondernemen en verpakken.

 

Alles wordt uit de kast gehaald voor een bruisende en inspirerende dag, voor iedereen die te maken heeft met groen ondernemen en verpakken. Tijdens een gevarieerd programma vol informatie en ontspanning wordt het onderwerp van alle invalshoeken belicht. Onder anderen Ruud Koornstra, Creatieve Koppen, Social Addicts en de Club van 30 staan op het programma, evenals Willem Lageweg van MVO Nederland. Greenchef Olivier van der Staal geeft de catering van het evenement een duurzame twist met bijzondere culinaire creaties.

 

Wilt u zich inschrijven of meer weten over het programma van Brainpack 2011, ga dan naar de website www.brainpack.nl

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen