Skip naar content

Agenda

Oktober 2012

<2012>
JanFebMrtApr
MeiJunJulAug
SepOktNovDec

General Introduction Together-4-Better Expedition

woensdag 20 april - 18:30 - 21:00

Overzicht

Wilt u uw talenten verder ontwikkelen? Denkt u wel eens aan nieuwe prikkels in uwloopbaan of zelfs in uw leven? Wellicht internationaal? En wilt u graag iets beteken voor een ander? En dan het liefst op niveau?

Together-4-Better Expedition biedt u kansen om meer uit uw zelf te halen.
Graag nodigen wij, GreenDreamCompany, uuit voor een informatie-avond over Together-4-Better Expedition. Dit programma is een innovatieve en uitdagende vorm van talent- en competentieontwikkeling, loopbaanbegeleiding en ondersteuning bij veranderingsprocessen.

Tijdens een Expedition werken professionals aan het versterken van hun competenties en vaardigheden. Ze doen dit door samen te werken met professionals uit ontwikkelingslanden aan concrete businesscases. Tegelijkertijd werken zij aan hun persoonlijke leerdoelen, eventueel onder begeleiding van ervaren coaches.

Voor organisaties betekent Together-4-Better Expedition een investering in personeelsontwikkeling enerzijds en een duurzame, concrete bijdrage aan de samenleving anderzijds. Beide met een positief effect op eigen positionering en imago.

Op woensdag 20 april vindt er een inspirational event plaats van 18.30 – 21.00 uur. Geinteresseerd? Kijk op onze website voor meer informatie en meldt u aan op http://www.greendreamcompany.com/inschrijven/. Neem uw cv mee voor een persoonlijk advies.

Nieuw! Tijdens deze avond worden ook de thema expedities besproken:
• Ubuntu & Leadership, Zuid Afrika
I am because of we… Een prachtige zin die de essentie van de Afrikaanse filosofie Ubuntu weerspiegeld. Ubuntu is toegepast in verschillende bedrijfsmodellen en met name gericht op de leiderschapsfilosofie binnen het bedrijf. Het kan een bedrijf/ organisatie versterken doordat medewerkers (weer) plezier hebben in hun werk. Het kan de productiviteit en kwaliteit van de aangeboden producten en services laten toenemen. Uiteindelijk wordt dit alles vertaald in het succes van een organisatie. Wat kan Ubuntu betekenen voor uw leiderschapsstijl?
• Vrouwelijke ondernemers en professionals, Ethiopië
In Nederland zijn er steeds meer vrouwen actief op de arbeidsmarkt. Daarbij nemen de mogelijkheden voor vrouwen in het bedrijfsleven toe. Dit geldt ook voor veel vrouwen in Afrika. De tijd is rijp voor vrouwelijke ondernemers en professionals!
• Real Estate, Ethiopië
Het doel van deze bijzondere Expeditie is enerzijds professionals kennis te laten maken met ‘Booming’ Addis Ababa en ‘Rising Star’ Gondar. Daarnaast krijgt men de kans om een unieke maatschappelijke bijdrage te leveren door uw kennis en ervaring te delen met Afrikaanse professionals, allen eveneens experts op het gebied van vastgoed.

Kent u iemand anders voor wie dit programma interessant is? Neem hem of haar mee!

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen