Skip naar content

VSO informatiemiddag over werken in ontwikkelingsland

zaterdag 5 februari - 12:00 - 17:00

Overzicht

VSO informatiemiddag: werken in een ontwikkelingsland
VSO is een internationale ontwikkelingsorganisatie die door duurzame kennisuitwisseling werkt aan een rechtvaardiger wereld zonder armoede. Op aanvraag van lokale organisaties in ontwikkelingslanden zenden wij vakdeskundigen uit die hun kennis en ervaring daar delen. Lokale organisaties kunnen daardoor hun werk effectiever doen. VSO heeft zo'n 900 vacatures per jaar in Afrika en Azië.

Interesse om je kennis te delen en mee te werken aan een wereld zonder armoede? VSO organiseert een aantal keer per jaar informatiemiddagen over werken in een ontwikkelingsland. Naast algemene informatie over de voorwaarden voor uitzending, hoor je op een interactieve manier specifiek voor jouw vakgebied wat de mogelijkheden zijn. Ook kan je kennismaken met VSO medewerkers en vakdeskundigen die in een ontwikkelingsland hebben gewerkt.

Kom naar de informatiemiddag op zaterdag 5 februari 2011. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen werkzaam in Onderwijs, Gezondheidszorg, Business, Management, IT, Media, Natuurbeheer en Techniek. Tip: Neem je CV mee voor een advies op maat!

Meer informatie over het werk van VSO of aanmelden voor de informatiebijeenkomst doe je via www.vso.nl. Na opgave ontvang je een bevestiging van inschrijving en routebeschrijving.

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen